– Ein del av Hardanger og Voss museum

– A part of Hardanger and Voss museum

Mjøs og Stubsveen

sun13nov18:30sun20:00Mjøs og StubsveenSundagskonsert

Om arrangementet

Sundagskonsert og kafé på Hardanger folkemuseum 13. nov kl 18.30, med Johanne Løkensgard Mjøs frå Bergen og Sigrid Stubsveen frå Engerdal som endeleg har gjort alvor av å spela saman som duo! – og spelt inn flunkande ny plate!

Korleis spelekvinner frå kvar sin kant av landet finn ut at dei vil spele saman, spør du? Tja… Johanne trakterer både fele og hardingfele, og med fela er det musikken frå Nordland og Troms som har fengsla. Sigrid har gjort det til sitt livsprosjekt å spele engerdalsmusikk på fela. To ganske ulike tradisjonar har likevel nokre likskapar. Slåttane er korte og melodiane kanskje litt rare, og med temperamentsfulle nordlandsslåttar med mykje vêr, og knudrete engerdalsslåttar som kanskje pratar litt meir i koppen, lagar Johanne og Sigrid morosame og varierte konsertar som held deg vaken!

I kafeen byr me på nysmurde potetkaker og andre gode kaker. Ta ettermiddagskaffien på Hardanger folkemuseum saman med konserten! Kafeen opnar ein time før, kl 17.30

Velkomne til ei humørfylt konsertoppleving!

Billettar: 300 for vaksne, 270 med sesongkort, 150 for studentar, og gratis for born under 16 år.

Konsertane på Hardanger folkemuseum vert arrangerte i samarbeid med Hardanger folkemusikksamling og med støtte frå Norsk kulturråd.

Tid

(Sundag) 18:30 - 20:00(GMT+00:00)

Billettsal på nett, restbillettar i døra

Billettar