– Ein del av Hardanger og Voss museum

– A part of Hardanger and Voss museum

Minikonsert med Jonas Laupsa

fre02jul(jul 2)12:15lau31(jul 31)13:00Minikonsert med Jonas LaupsaHardingfelespel i Lagmannsstova

Om arrangementet

FASTE MINIKONSERTAR JULI 2021

Sesongen 2021 kjem ein ung felespelar, Jonas Laupsa,  til Agatunet og held minikonsertar. Konsertane vert kvar fredag og laurdag i juli måned, klokka 12:15 og 13:00.

Konsertene er inkluderte i billetten, og vil normalt verte haldne i Lagmannsstova, med eit avgrensa antal tilgjengelege plassar. Du kan skriva deg på liste i kaféen når du løyser billett for å reservera plass.

Jonas kjem frå Folkedal i Granvin, byrja å spele fele når han var 7 år gamal. Han gjekk på musikkskulen i Granvin, med Knut Hamre og Johanna Mjeldheim som lærarar, har siden gått på musikklinja på Voss Gymnas og i lære hjå Leif Rygg, Steinar Rygg, Åse Teigland. Han har delteke på Vestlandskappleik, Hordamønstring, landskappleik og ulike kurs rundt i landet. Jonas har fleire gonger vunne klasse C hardingfele på kappleikar. Han har òg delteke aktivt i Hardanger junior- og seniorlag og spelt med dei på kappleikar. Jonas spelar òg på konsertar på Voss og i Hardanger, blandt anna saman med kvedaren Mari Holven, og Vossarebels. Han har motteke Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris i 2017 og Sparebankstiftinga Hardanger sitt kulturstipend.

Jonas Laupsa er ein talentfull og engasjert hardingfeleutøvar som me gler oss over at skal spela hjå oss i sommar!

Konsertane varer 20-30 minutt. Kom og høyr ungdommen formidla tradisjonen!

 

Tid

2 (Fredag) 12:15 - 31 (Laurdag) 13:00(GMT+00:00)